April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Bijna alles uitgezocht!

May 18, 2018

Vorige week: 

 

Ik ben bij peter langs geweest voor technische vragen. Er lukte een aantal dingen niet zoals ik ze wilde in Resolume. Peter had kwam met de oplossing om ''kant en klare'' clipjes te maken en die af te spelen.

Het nadeel hiervan is dat ik niet de lagen live kan veranderen, maar het voordeel is dat het er dan wel zo uit ziet als ik wil. 

Dit ga ik doen. Ik voeg al mijn animaties samen in after effects en werk met 3 lagen.

Fijn om te weten hoe ik het moet aanpakken en ook te weten dat het er dan goed uit ziet.

Nu kan ik lekker aan de slag

 

Ook heb ik een les pitchen gehad, voor mijn eindexamen beoordeling. De vrouw die de workshop gaf was actrice. Ze deed het heel leuk vond ik. Ze ging vooral in op dat je ervoor moest zorgen dat je gewoon jezelf bent in je presentatie. Je moet als jezelf praten en het misschien wat meer benaderen alsof je tegen een vriendin praat.

Wat ik er vooral uit gehaald heb is:

 

Dat ik mijn drive moet vertellen, mijn persoonlijke verhaal. (niet iets algemeens, dat is saai)

(de muziek ervaren, herinnering eerste festival, 

dat ik mijn presentaties wat leuker mag maken en mijn vrolijkheid en enthousiasme moet inzetten. 

Een leuke opening gebruiken, om de mensen even wakker te schudden. Bijvoorbeeld doen alsof het een festival is eniets zeggen als ''welkom op mijn feestje!''

 

Ik heb met alex samen gezeten en meer vogels getekend. We hebben nu bijna alle tekeningen af en een aantal al gedigitaliseerd. Ook heb ik veel aan mijn verslag gewerkt, toen ik doorlas wat er allemaal in moest staan miste ik (helaas) nog een hoop. Ik heb mijn persoonlijke verslag qua vormgeving afgemaakt en het ziet er heel erg leuk uit! Daar ben ik erg trots op, ik vind het een heel leuk boekje geworden.

 

 

 

Ik heb feedback gekregen van Frank en Judith

Frank gaf als tip om bij de vogels ipv digitaal tekst, de tekst met de hand te schrijven. 

Dit vind ik een goed idee want die letters passen er niet mooi bij vind ik. 

 

Judith vind de animaties die ik maak heel goed bij mij passen, maar had nog wat tips om de animaties wat beter bij elkaar te laten passen.

Bijvoorbeeld het hartje dat veranderd in een ruit is veel rommeliger dan de rest. De kleur en de lijnen zijn gekrabbeld, ik moet één vd twee schetsachtig maken, anders is het te rommelig. 

Ik ga de kleur aanpassen dat het netter aansluit op de omlijning. 

 

Mijn poppetjes niet heel sterk, bijvoorbeeld mijn hoofden zijn wat te groot en de armpjes wat te dik. Ik heb voorbeelden opgezocht van keith haring en joep lieshout. Ik heb goed gekeken naar hun simpelheid en verhoudingen. Ik kan mijn poppetjes bijvoorbeeld een nekje geven en de armen wat realistischer laten bewegen door buigpunten, net als hieronder de ellebogen van het poppetje. Ook zou ik, zoals het poppetje met de lipjes, heel erg kunnen overdrijven zodat het niet erg is dat de verhoudingen niet kloppen. 

 

 keith haring

 Joep lieshout

 

Deze week: 

 

Ik heb mijn onderzoeksverslag afgerond en ingeleverd! 

Hoera!

 

Ik heb alle animaties aangepast zodat ze bruikbaar zijn voor mijn VJ set, allemaal kleine aanpassingen. Ik heb nog een paar animaties gemaakt;

-dat een poppetje rookt en zijn hoofd mee gaat met de rook.

-dansende rondjes/blobjes

-flits loop

 

Ik ben bij de vergadering geweest met Rome over de expo. Ik heb nagevraagd of we een generale repetitie kunnen houden en of  het goed is als we meerdere keren op de dag (maandag) optreden. Dat vond ze een goed idee en stelde voor om savonds iig 2 keer op te treden, omdat dat het grote ding van de avond is. 

 

Ik heb al een aantal clipjes gemaakt die ik ga gebruiken tijdens mijn optreden. Ik wil maandag nog meer maken zodat ik voor dinsdag al een deel op muziek kan laten zien voor feedback. 

 

Ik heb uitgezocht hoe ik een projectiescherm kan maken, dat lukt al voor maar 50 euro!
Ik ga en houten frame maken en daaromheen span ik een achtergronddoek, die wordt gebruikt voor productfotografie. Zo'n doek kan je in groot formaat kopen, waardoor het een mooi egaal vlak wordt. 

 

Ook heb ik wat ideeën bedacht voor hoe ik de LP's wil beschilderen en ik heb deze blogpost geschreven!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square