April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Leerzame pechweek

April 23, 2018

Deze week liep niet erg lekker. Dinsdag en donderdag ging er van alles mis. Animeren ging niet goed, eerst in het verkeerde formaat geanimeerd, toen overzetten naar goede formaat en delen opnieuw, maar dat liep wat hakkerig.

Dinsdag was er geen ruimte in het maclokaal.

Ik zocht uit hoe ik kleuren kon laten veranderen in Resolume, dit werkte niet op de manier dat ik wilde. Ik had toen een andere optie bedacht na het erover te hebben met Wies maar toen kon ik de video's ineens niet importeren in Resolume.

Toen ik aan mijn onderzoeksverslag ging werken merkte ik dat ik me op school daar echt niet goed voor kan concentreren, dus dat moet ik thuis doen. Hoewel ik graag op school werk, thuis ben ik namelijk sneller afgeleid.

 

Toen ik dit (balend) vertelde aan een vriend van mij zei die "dus je hebt allemaal dingen geleerd vandaag?" Dacht ik ja, verdorie, dat is ook zo. Niet alles kan goed gaan en ik doe ook iets wat ik nooit eerder heb gedaan dus als dingen mis gaan is dat niet erg. Daar leer ik van!

 

 

 

Er is ook een hoop wél goed gegaan. Maandag heb ik een mooie Yin Yang animatie gemaakt en vrijdag heb ik heel veel geregeld voor de eindexpositie. Allemaal mailtjes en dingen ingeleverd wat nodig was. Heerlijk om dat allemaal weg te kunnen strepen. Ook heb ik met een resolume controler (net als DJs een draaitafel hebben) geoefend op muziek. Ik merkte dat mijn animaties niet allemaal even lekker lopen op de beat. Ik ga ze wel gebruiken, maar vanaf nu ga ik goed letten op de timing.

 

Ik heb Clemens (bandlid van sultan) gevraagd hoe dat zit met de timing van de muziek en hij had het over het "BPM" beats per minute, hij zou dat naar mij opsturen. Hier ga ik ook het een en ander over opzoeken voor mijn onderzoeksverslag.

 

 

 

Ook heb ik het Grootste deel van mijn persoonlijke verslag met de hand geschreven en al ingescand, dit om mijn verslag een persoonlijke touche te geven in vormgeving. Vrijdag heb ik hulp gevraagd van peter voor het importeren van bestanden in Resolume. Nu heb ik een goed formaat wat in resolute werkt. Ook heb ik nagevraagd wat voor apparatuur ik nodig heb voor mijn project zodat ik het juiste op kon geven wat ik wil lenen voor de expo. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square