April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Aan de slag!

March 30, 2018

Ik ben begonnen met het echte werk. Ik heb al twee loops gemaakt die ik ga gebruiken in mijn VJ-set. Nu ga ik veel maken en zodra ik genoeg heb ga ik mensen uit de evenementen branche benaderen. Ik ga ze mijn werk en passie voor het werken voor festivals en evenementen laten zien. 

Ook wil ik meer VJ's benaderen met de vraag hoeveel video's ik nodig heb voor een goede VJ set. Stel ik wil een optreden van een half uur vullen met visuals, hoeveel beeld heb ik dan nodig? 

 

Ik heb feedback gekregen op mijn onderzoeksverslag. Iets wat mijn verslag uitstraalde was onzekerheid een aanhankelijkheid. Dingen als:

als ik kan samenwerken met dan..

het lijkt me leuk om..

het liefst wil ik..

Ik zou graag..

Ik moet dit omzetten in; ik ga samenwerken met en ik ga dit doen omdat punt!

Ook die onzekerheid moet uit mij, ik weet dat dit iets is wat niet makkelijk weg gaat. Meerdere keren heb ik me beseft dat ik niet onzeker moet zijn over mijn werk, maar het blijft iets wat terugkomt. Ik moet deze onzekerheid niet te serieus nemen, of negeren. Mijn onzekerheid komt vooral door ''simpel'' werk wat ik maak, misschien is het niet eens simpel in andermans ogen maar voor mij wel. Dingen die mij gemakkelijk af gaan of niet superveel detail hebben zien er voor mij niet ''goed genoeg'' Tja, dat is dus die onzekerheid. Hoe moet het er dan wel uit zien? Moet ik iets gaan maken wat hip is, zodat de meeste mensen het mooi vinden? Ben ik dan zelf nog wel happy? Nee. Ik wil toch maken waar ik zelf van houd? Als alle kunstenaars altijd maar maakte wat hip was, was er nooit goede kunst ontstaan. Het gaat er juist om om bij jezelf te blijven als maker

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square