April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Poging van experimenten naar plan

March 23, 2018

Deze week heb ik gewerkt aan mijn verslag, veel getekend, collages gemaakt, kleine animaties en digitale tekeningen gemaakt. Ook heb ik zondag de band geïnterviewd. 

 

Zoals je ziet heb ik wat moeite met kleur, deze week ben ik ook bezig geweest met een kleurenpalet uit kiezen. 

Deze kleuren vind ik erg leuk bij elkaar passen, maar ook paars/roze/blauw vind ik een mooie combinatie zoals deze afbeelding:

 

 

Ik heb al mijn schetsen opgehangen en heb hier alle losse elementen ''uitgehaald'', deze heb ik op vellen geschetst. Daarna ben ik die losse elementen gaan digitaliseren om er vervolgens mee te werken in resolume. Nu ik ermee aan het werk ben merk ik dat ik weinig bruikbare beelden heb gemaakt. Ik dacht dat er veel meer effecten zaten in resolume waarmee ik kon animeren, maar dit valt nogal tegen. Ik kan er heel veel mee doen, maar dan zijn het meer toevallig leuke beelden die ontstaan ipv de beelden die ik ervan wil maken.

 

Ik moet dus echt datgene wat ik wil in mijn beelden zelf animeren in bijvoorbeeld TvPaint of after effects. Ik kan wel het een en ander veranderen in resolume, maar moet dit meer gebruiken als extratje ipv hiermee alles animeren. Ik zal voor de zekerheid nog aan peter en of thomas (techlab) vragen of ik het goed heb dat ik alles los moet animeren of dat er misschien nog andere manieren zijn om te animeren met resolume. 

 

Dus toen ik merkte dat ik hier niet mee kom werken heb ik een aantal stilstaande beelden gemaakt met de losse elementen die ik digitaal had gemaakt.

 

 

 

 

 

 

Ook ben ik nog niet helemaal tevreden over de kleuren die ik heb gekozen en de vormgeving, Zo heb ik dunne lijnen, maar ook gevulde vlakken, dit werkt niet goed samen. De kleuren zijn te vel en te ''plat'' ik wil wat meer structuur of schaduw erin hebben dan ik nu heb. 

 

Ik maak nu een dagelijkse planning met taken die ik die dag moet doen. Volgende week ga ik hard werken aan animaties voor mijn VJ set, en met docenten en klasgenoten sparren hoe ik het aan moet pakken met kleur en hoe ik structuur aan mijn beelden kan geven. Ook ga ik goed kijken naar andere VJ sets, hoe zien die eruit qua kleur en hoe komen de beelden mooi samen?

 

Ik heb gevraagd aan Jacklyn of er een band kan optreden tijdens de expo, waarop ze antwoordde dat het waarschijnlijk wel kan maar ze denkt niet elke dag. Ze gaat dit navragen. Zodra ik antwoord heb overleg ik met de band wanneer zei aanwezig kunnen zijn. Dus ik ga nadenken over hoe ik het ga aanpakken zonder band, hoe ziet het er dan uit op mijn plek? Silent disco? Of animatie op muziek? etc. Als ik een silent disco ga doen, heb ik genoeg muziek nodig hiervoor, dus moet ik vragen aan de band hoeveel opnames ze hebben. 

 

Ik heb het heel kort gehad over een goede beamer met Wies, die mij vertelde dat ze in Breda veel meer spullen in de uitleen hebben dan hier. Ik moet even naar breda bellen en vragen watvoor beamers zij hebben. Ik wil namelijk heel groot beamen. 

 

Voor mijn 2e project heb ik met alex samengezeten en hebben we besloten om een tarot kaarten set te maken. Op elke kaart komt een vogel die de toekomst voorspelt, we maken er een klein boekje bij met de betekenis. Deze tarotkaarten set word humoristisch met onzinnige, soms hele specifieke toekomst voorspellingen. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square