April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Afstuderen als VJ!

March 4, 2018

Deze kunstige twijfelaar heeft eindelijk een project.

Ik ga afstuderen als VJ, veel docenten vinden dit echt bij mij passen en ook iets waar ik goed in ben/zou kunnen zijn. 

Ik kan mijn creativiteit in de vrije loop laten, iets wat ik nodig heb als maker.

Ook heb ik gevoel voor beweging op muziek met animaties. 

 

Ook heb ik gepraat met Tomas van het Techlab, voor wat tips en informatie over VJ'en. 

Hij zei dat het het beste was om het vooral veel te doen. Dus oefenen oefenen oefenen.

 

Dinsdag houden we een mini expo van onze projecten. Daarvoor ga ik een klein stukje animatie op muziek maken. Het liefst zou ik natuurlijk al VJ'en, maar hier moet ik het programma eerst nog beter voor leren kennen. Dus nu maak ik vooral veel kleine animatietjes die ik kan gebruiken in het VJ programma en zet ik ze achter elkaar op de muziek in Premiere, een beetje op dezelfde manier qua lagen. 

 

Ik heb het lean canvas ingevuld, hier heb ik maandag een afraak hierover met Suzanne. 

 

Ik heb Clemens gevraagd of hij met zijn band zou willen samenwerken, die zijn wel geïnteresseerd. Hier ga ik aankomende week mee in gesprek. Voor dinsdag maak ik een animatie op hun nummer als experiment. 

 

Ik heb al een aantal korte animaties gemaakt & ben veel aan het schetsen. 

Vanaf nu maak ik elke dag een animatie of tekening, dit post ik op instagram
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square