April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

VJ?

February 23, 2018

Vorige week was het even vakantie, ik heb wel nagedacht over mijn project maar er niet veel aan gedaan. Voor de vakantie gaf ik mijn pitch voor mijn afstudeerplan. Daar kwam uit dat mijn plan wat oppervlakkig was en het meer diepgang en urgentie nodig had. Op het moment baalde ik heel erg, want ik was erg enthousiast over mijn plan. Nu begrijp ik goed wat eraan miste.

 

Na lang nadenken hoe ik er diepgang aan kon geven, ben ik op het idee gekomen om iets heel anders te doen. Iets dat veel beter bij mij past als maker. Namelijk afstuderen als VJ, een vj is net als een DJ live aan het mixen, maar dan met bewegend beeld. Dit is iets wat ik graag zou doen als werk nadat ik afgestudeerd ben.

 

Deze week ben ik bezig geweest met mijn nieuwe plan verwoorden en plannen. Ik heb hem net opgestuurd naar mijn docenten en ben heel benieuwd wat ze ervan vinden. Nu is het afwachten of dit goedgekeurd wordt. 

 

Ook heb ik een workshop gevolgd Sound Design, dit heeft mij in laten inzien hoeveel geluid al kan vertellen. Dat betekend dat je al veel minder in beeld hoeft te laten zien als je veel in het geluid verteld. Dat heeft de docent duidelijk gemaakt door geluidsfragmenten te laten horen. We kregen als opdracht om onze associaties die we bij het geluid kregen op te schrijven of te tekenen. Dit kan ik goed gebruiken om de muziek die ik wil gaan verbeelden te analyseren en te versterken met beeld. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square