April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwe ideeën, anderen plannen weg?

February 2, 2018

Deze week ben ik heel productief geweest, er zijn nog een aantal dingen die ik moet doen voor vandaag en wat dingen die opschuiven naar volgende week. 

 

Maandag hebben wij een uitleg gekregen over het ''lean canvas model'', een zakelijke kijk op ons project. Hier heb ik de feedback van mijn medestudenten gekregen dat mijn kunstwerk misschien ook wel goed tot zijn recht komt op een plek wat geen festival is. Zoals een ziekenhuis of een kliniek, een plek waar mensen niet zo lekker in hun vel zitten en dat ik ze dan een mooi moment kan brengen met mijn kunst.

Nu is dus de vraag of ik met mijn kunstwerk geluk wil brengen of het geluk wil vieren. Hier ga ik goed over nadenken, wat meer bij mij past en wat dichtbij mij licht. Ook ga ik in gesprek om erachter te komen welk platform geschikter is. Misschien zitten mensen in een ziekenhuis helemaal niet te wachten op een kunstwerk dat hun gelukkig zou moeten maken, 

 

Tijdens de theorieles hebben we groepjes gevormd, om elkaar verder te kunnen helpen. We moesten met een opdracht komen waar we alle drie wat aan hadden. De opdracht is voor mij geworden; in gesprek gaan met iemand om te weten te komen wat een geschikt platform is voor mijn kunstwerk. 

 

Daarom heb ik mijn project opgestuurd naar Stichting vrienden (Jeroen Bosch Ziekenhuis), via een formulier. Deze stichting heeft meerdere kunstprojecten in het ziekenhuis verwerkelijkt. Nu maar hun reactie afwachten, als dit lang duurt ga ik bellen of mailen. 

Ook heb ik mijn plan opgestuurd naar Into the great wide open (festival), er was een mailing rond gegaan dat er kunstenaars gezocht werden voor een kinderprogramma en een groot jubileum project. Ik heb het opgestuurd voor het jubileum project, omdat ik denk dat mijn concept niet echt voor kinderen bedoeld is. Hierbij heb ik ook de vraag gesteld of als ze nog feedback voor mij hadden, ze dat dan zouden willen sturen en of een festival een geschikt platform is. 

 

Ik heb geen foto's gemaakt van de experimenten die ik heb gedaan, dus hier een foto van mijn werkplek hoe die er gister (donderdag 1 feb) uit zag.

 

Ik ben gaan schilderen en tekenen om zo op ideeën te komen.

 

Ik heb een simpel storyboard gemaakt voor het thema spiritualiteit en heb hier meteen een moving storyboard van gemaakt.

 

 

 

Dit is een fijne manier van werken, zo zie ik snel of het ook werkt in een animatie. Ik ben erg tevreden over de overlopen, zo wil ik deze animatie ook zeker gaan uitwerken. Alleen moet er nog wat extra bij, nu vind ik het nog weinig vertellen/zeggen.

 

Ook heb ik een video gemaakt terwijl ik een experiment aan het schilderen was, ik zie nu dat ik de camera aan de verkeerde kant heb neer gezet, dus sorry voor mijn arm!

 

 

Gister heb ik het met mijn vriend over mijn project gehad, die vroeg zich af of het een ervaring erbij doen wel iets zou toevoegen, Misschien lijd dit teveel af van de beelden die ik heb gemaakt. Praktisch gezien zou ik ook een enorme kubus moeten maken, of echt verschillende kamers als ik een tafel zou willen neerzetten of yogamatjes. Zo had ik er nog niet over na gedacht. Misschien houd ik het ook wel alleen bij beeld en audio. 

Ook kwamen we op het idee dat het voor overdag misschien te licht is om te projecteren en dat het dan niet mooi tot zijn recht komt. Ik zou dan een soort grote koepel moeten maken waar de animaties in afgespeeld worden, Dit zorgt er ook voor dat er alleen maar aandacht is voor de animatie en zorgt ook voor wat meer een ervaring dan dat er alleen een kubus staat, waar je zo langs kan lopen.

 

Ook heb ik boeken die ik heb gelezen samengevat voor mijn onderzoeksverslag. Ik ga vandaag weer nieuwe boeken bij de bieb lenen. Ik ga nog door de natuur wandelen en filmen ter inspiratie voor mijn thema ''natuur'', dat wilde ik vandaag doen, alleen is de camera die ik heb geleend leeg en er zit geen oplader bij. Dus dat verplaats ik naar volgende week. Nu ga ik aan de slag met het thema ''passie'' hoe ik dat ga verbeelden en ik ga nog op zoek naar meer contacten om mee te praten over mijn project en wat een geschikt platform is. 

 

Genoeg om over na te denken dus! 

Tot volgende week :) 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square