April 23, 2018

April 19, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Afstuderen!

January 25, 2018

 

 

Yes, ik ben nu echt begonnen, niet alleen op school maar ook in mijn hoofd! De eerste experimenten liggen rondgeslingerd in mijn huis en de ideeën borrelen al op. 

 

Ik hou hier bij hoe mijn afstudeerjaar verloopt, mijn experimenten, de feedback van mijn docenten, mijn onderzoek en mijn inspiratie. 

 

Wat ga ik doen dan? Ik ga een interactief kunstwerk maken voor op een festival. Het is een groots idee en ik hoop dat het haalbaar is. Nee dat zeg ik verkeerd, ik hoop het niet, ik ga dit voor elkaar krijgen! 

 

Mijn thema is gelukkig zijn en ik ga een kunstwerk maken waarin duidelijk word waardoor jij gelukkig kan zijn. Dit splits ik op in 4 thema's: gezelligheid, spiritualiteit, natuur en passie. Het plan is om een kubus te maken en op 4 vlakken animaties te laten zien die die 4 thema's laten zien. Hoe dit er precies gaat uit zien, weet ik nog niet. Ik denk aan sfeervolle beelden, meer een sequentie dan een lopend verhaal. Aan de kant van elk thema wil ik de festival bezoekers dit ook laten ervaren d.m.v. opdrachten of audio. Mijn plan staat nog erg open en misschien veranderd het nog helemaal als ik een beter idee krijg. 

 

Wat voor mij belangrijk is, is dat ik gewoon doe. Door bezig te zijn kom ik op ideeën. Ik werk heel intuïtief, zo heb ik net een halfuurtje gedaan over een tekening maken en dacht ik oké ik ga ditzelfde doen met spiritualiteit. Ik weet nog niet veel over spiritualiteit dus ga hier dingen over opzoeken. Dan vind ik een plaatje, over chakra’s, geen idee wat dit is dus zoek ik hier meer over. Zo gaat mijn proces lopen.

 

Verwacht in deze blog vooral geen ''instagram-proofe'' foto's en illustraties. Ik wil zo echt mogelijk mijn proces laten zien, zo is het ook voor mezelf duidelijk hoe ik straks op het eindresultaat ben uitgekomen. 

 

Dat was hem voor vandaag, elke week een update.

Doei! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square