Zoeken
  • Cylia Bosch

Nieuw project: Klimaatverandering & duurzaamheid


We hebben er allemaal (als het goed is) wel van gehoord, klimaatverandering. Dan kun je denken, wat is het eigenlijk? Wat is het probleem en wanneer krijgen we er 'echt' last van? Zijn wij dat al, of krijgt de volgende generatie er mee te maken? Ik heb een boel gelezen en documentaires gekeken over dit onderwerp, maar veel is nog onduidelijk voor mij. Om het goed te begrijpen en omdat ik het heel interessant vind, ben ik dit project begonnen.

Ik zal verschillende onderwerpen aankaarten. Hoe je duurzaam kan leven, maar ook informatie over de problemen die er zijn en die er aankomen. Daarnaast zal ik een toekomstbeeld schetsen in de vorm van een animatie of illustratie om het probleem duidelijk te maken of juist een mooie oplossing laten zien.


46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Plastic

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now